NEKAJ PROJEKTOV:

leto 2023

Promocija objektov

Naredimo promocijski material, da bodo vaši promocijski profili (spletna stran, Instagram, Facebook, TikTok..) sijali proti konkurenci. Na fotografiji vidimo znano slovensko poročno prizorišče.

Filmček in fotografija dogodka

Produkcija in fotografiranje dogodka, ki ga je organiziralo znano podjetje za svoje zaposlene. Namen je bil predstavitev iger in promocija za še boljšo udeležbo prihodnje leto. Narejena sta bila kratek in daljši “recap” video izključno z dronom, pri čemer je zelo težko dosežti gledljivost - pa vendar nam je uspelo. Poleg tega so bile narejene tudi naslovne fotografije dogodka z zraka.

Državno prvenstvo XCO

Produkcija in fotografiranje povzetka - “recap-a” državnega prvenstva XCO. Video je uporabljen tudi kot promocijsko gradivo za prihodnje leto. Bombončki v videu so posnetki z dronom ekipe ZT-Dron.

Poročni video in foto

Naj bo vaša poroka nepozabna in zajeta z vseh zornih kotov. Posnetki z drona obogatijo poročni video in ga naredijo čarobnega. Tako pravijo naše stranke. Poročna fotografija je prav tako boljša, če vmes najdemo tudi kakšno zračno fotko!

Posnetki čudes otoka Madeira in apartmajev

Ustvarjali smo promocijski video za pospeševanja prodaje za turistične namene. Prav tako smo "fotkali" objekte v namen pospeševanja prodaje turističnih nastanitev na zasebnih in javnih straneh tipa booking, Airbnb itd. Zračni posnetki bodo objavljeni tukaj, ko dobimo pravice od naročnika.

Ustvarjanje videospota

Zračni posnetki dajejo dodano vrednost tudi glasbenim videom. Zaradi spremembe scenarija in lokacije žal posnetki niso bili uporabljeni v končnem produktu. Kljub temu so bili naročniku zelo všečni in nas priporoča tudi drugim izvajalcem. Video spot je na voljo na povezavi.

Poslikava sončne elektrarne za pridobitev subvencije

Imamo izkušnje z ustvarjanjem dokaznega gradiva za pridobitev subvencije za sončne elektrarne. Slike vam posredujemo, vi pa jih le priložite k vlogi. Tako enostavno.

leto 2022

Fotografija parcel

Poslikava parcele je naročniku omogočila natančnejši izračun dolžine drenaž in zalivalnega sistema za drevesa. Prav tako je bilo mogoče s posnetkov planirati poti priključkov in lokacijo vira vode za večjo učinkovitost na daljši rok.

Posnetki čudes otoka Gran Canaria

Naročnik je zahteval zračne posnetke lokacij za uporabo v komecialne namene turizma. Zahtevano je bilo zajetje narave in stavb v najlepši luči. Eden izmed videov našse produkcije je ovbjavljen tukaj.

Poslikava strehe pred postavitvijo sončnih celic

S poslikavo strehe je izvajalec natančneje določil manjkajoče informacije za postavitev sončnih celic na streho stranke. Fotografije je potreboval pred izvedbo, da je bilo delo učinkovitejše in hitreje opravljeno, stroški pa nižji.